Головна » 2015 » Серпень » 05

Нещодавно відкрив для себе цікавий сервіс для моніторингу якості доріг України.
Просте, інтуїтивно зрозуміле керування, мінімум необхідних функцій, можливість вносити зміни без реєстрації і надання своїх даних - все це Навізор‬


http://navizor.com
Відкривши Навізор вперше відразу ж взявся за роботу і актуалізував інформацію по автошляхах Демидівщини. На сайті є зручний інструмент з аналізу і показу статистики. Виявляється, ситуація на автошляхах Демидівського району в загальних обрисах нагадує ситуацію по країні (дивіться статистику).

Категорія: Технології | Переглядів: 818 | Додав: Редактор | Дата: 05.08.2015 | Коментарі (0)

 


У першому півріччі цього року до Рівненської облдержадміністрації надійшло понад 3 тисячі 500 звернень від мешканців, з них від жителів Демидівського району - аж 8! Про це повідомила керівник відділу роботи із зверненнями громадян апарату облдержадміністрації Валентина Горецька.

Важко судити, чому склалась така статистика. Можливо, населення задоволене станом речей і немає потреби в зверненні до керівництва області. А, можливо, люди мало поінформовані про такі можливості і способи звернення. Адже звертатись зі своїми проблеми можна не лише на особистому прийомі, що для багатьох досить дорого, можна і по телефону, також є можливість запитати інформацію за допомогою електронної пошти.

Загалом люди найчастіше порушували перед керівництвом області питання соціального захисту, комунального господарства, житлової сфери та охорони здоров’я. Найбільше зверталися мешканці обласного центру, Рівненського, Здолбунівського та Костопільського районів.
На всі питання, порушені у зверненнях, їх авторам надані відповіді та роз'яснення.

Разом з тим, за словами керівника відділу звернень, більшість питань, які порушують мешканці області у своїх зверненнях до керівництва Рівненщини, як правило, належить до компетенції місцевих органів. Тому частина звернень скеровується для розгляду до місцевої влади.

Категорія: Влада | Переглядів: 735 | Додав: Редактор | Дата: 05.08.2015 | Коментарі (0)