Головна » 2014 » Березень » 9 » Демидівська райрада обрала голову
19:18
Демидівська райрада обрала голову

25 лютого 2014 року відбулось пленарне засідання позачергової тридцять четвертої сесії Демидівської районної ради.

На пленарне засідання включено 1 питання порядку денного «Про обрання голови Демидівської районної ради».

Під час затвердження порядку денного депутатом  Фещуком В.Є. включено і підтримано більшістю депутатів питання «Про затвердження заходів  по вшануванню пам’яті полеглих за волю України, вояків УПА на території Демидівського району  в 2014 році».

В роботі сесії брали участь депутати районної ради,окремі депутати обласної ради, керівники установ, організацій району, представники громадських організацій, та бажаючі жителі району.

 

 


Голосування по першому питанню відбувалось в ІІІ тури.

 

У першому турі кандидатами на посаду голови ради були депутати Козуб Володимир Миколайович - від «ВО Батьківщина» та Роюк Віталій Григорович, також, депутат від ВО «Батьківщина». По результатах таємного голосування в І турі виборів жоден з кандидатів не набрав необхідної кількості голосів.

У ІІ турі кандидатами на посаду голови ради були депутати : Козуб Володимир Миколайович- від «ВО Батьківщина»,  Кравець Ігор Леонідович – від ВО «Свобода».

За результатами таємного голосування в цьому турі, знову ж таки, жоден з кандидатів не набрав необхідної кількості голосів.

До участі у третьому турі голосування було запропоновано  кандидата на голову ради:

-          Кравець Ігор Леонідович – від від ВО «Свобода»;

-          Грач Станіслав  Миколайович – від партії «Наша Україна».

В ході обговорення депутат Кравець Ігор Леонідович зняв свою кандидатуру, тому в бюлетені для таємного голосування залишилось прізвище одного кандидата на посаду голови ради – Грач С.М., за якого проголосував депутатський корпус більшою часткою голосів, зокрема, 21 депутат із уже присутніх 23-х депутатів.

Депутати ради та присутні привітали новообраного депутата з обранням на високу посаду.

Поряд з тим, під час пленарного засідання депутати  одноголосно проголосували  за друге питання порядку денного «Про затвердження заходів  по вшануванню пам’яті полеглих за волю України, вояків УПА на території Демидівського району  в 2014 році».

Після завершення процедури прийняття рішень жоден з депутатів не висловив своїх зауважень до проведення пленарного засідання .

По закінченню сесії члени президії ради, за ініціативи громадськості, вирушили до районної державної адміністрації для проведення обмеження доступу до кабінетів голови та заступників голови районної державної адміністрації.

Категорія: Влада | Переглядів: 9162 | Додав: Редактор | Теги: районна рада, голова, новини, демидівський район | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 21 2 »
avatar
1
1 Олег • 23:17, 24.04.2014
Все нове це давно забуте старе. ))))
1-1 2-2
avatar