Головна » 2015 » Травень » 18 » Невідомі вночі напали на голову райдержадміністрації
21:43
Невідомі вночі напали на голову райдержадміністрації

Двоє злочинців увірвались у його будинок. Почали гнатись за господарем. Чоловік вибіг з помешкання і став тікати. Нападники зірвали з нього золотий ланцюжок і втекли. Хто ці люди і яку мету переслідували - поки міліціонери не знають.

У двері будинку голови Демидівської райдержадміністрації 41-річного Сергія опівночі постукали невідомі. Господар відчинив, а дружина і двоє дітей спали. З порогу двоє чоловіків у масках наставили на власника предмет, ззовні схожий на пістолет. Не розгубившись, чоловік почав кидати у бік зловмисників усе, що було під рукою, та вибіг із будинку. Невідомі кинулися навздогін. Нічого не пояснюючи і не вимагаючи, зірвали із шиї господаря золотий ланцюжок і зникли у невідомому напрямку.

Чоловік викликав міліцію. Останні знайшли зірваний ланцюжок. Тому поки незрозуміло, що саме хотіли нападники від голови райдержадміністрації.

За фактом розбою відкрито кримінальне провадження.

Усім, кому відома будь–яка інформація, пов’язана із цим злочином, просимо повідомити за номерами телефонів: (03659) 6-42-84, 097-771-87-54 або «102».

Категорія: Кримінал | Переглядів: 702 | Додав: Редактор | Теги: напад, радченко, кримінал, РДА | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar