Головна » 2014 » Лютий » 28 » Скликано позачергову 33 сесію районної ради
21:53
Скликано позачергову 33 сесію районної ради
 
21 лютого в залі засідань Демидівської районної ради на вимогу депутатів  районної ради було скликано позачергову 33 сесію районної ради.

Перед початком роботи сесії всі присутні в залі засідань вшанували хвилиною мовчання загиблих людей під час протистоянь в Україні.

На порядок денний було винесено  питання: Про створення між фракційного  депутатського об’єднання «Народна рада Демидівського району»; про звільнення голови Демидівської районної ради; Різне

Пленарне засідання проводив заступник голови районної ради Віктор Фещук.

По першому питанню виступив депутат Демидівської районної ради Володимир Козуб , голова фракції ВО «Батьківщина», який зачитав список депутатів районної ради, які підписались під створенням між фракційного об’єднання «Народна рада Демидівського району». Поряд з тим, виступив депутат районної ради від фракції ВО«Батьківщина» Віталій Роюк,  який пояснив депутатам, що Народна рада – це, перш за все, більшість у складі ради для прийняття відповідних рішень. Головою між фракційного об’єднання, відповідно до протоколу №1 зборів фракцій від 03.02.2014 року, обрано депутата районної ради від фракції «Наша Україна»  Олександра Самойлика .

По другому питанню порядку денного виступив заступник голови районної ради Віктор Фещук, який проінформував депутатів про те, що від голови районної ради Миколи  Панчука надійшла заява про звільнення його з посади голови районної ради.

Дану заяву  депутати прийняли до відома одноголосно.

В «Різному» голова фракції Партії регіонів Євген Багній  зачитав протокол №2 від 20.02.2014 року  засідання фракції Партії регіонів в Демидівській районній раді  про припинення діяльності фракції Партії регіонів  в Демидівській районній раді.

А такожу «Різному»  виступили депутати Роюк В.Г., Кременовський Р.Є., Козуб В.М., Суходол Л.В., та депутат обласної ради Вінічук В.Д.

Категорія: Влада | Переглядів: 720 | Додав: Редактор | Теги: лютий, 2014, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar