Головна » 2013 » Травень » 14 » Вербень виграє фінал у "чужих стінах"
17:58
Вербень виграє фінал у "чужих стінах"
 

9 травня на стадіоні Демидівського НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей" відбувся фінальний матч Кубка Весни 2013. У вирішальному матчі грали команди Демидівки та Вербня. 

 
Через декілька хвилин після свистка судді Вербень повів у рахунку завдяки автоголу Демидівчан. Не давши господарям оговтатись від пропущеного м'яча, гості "забрали м'яч у свої ноги". Перевага у володінні м'ячем, та беззуба гра демидівчан у нападі вилилась у другий забитий гол. 0-2. Відсутність декількох ключових гравців у складі команди господарів давалася взнаки.  
 
Проте Демидівка зуміла відіграти один пропущений гол - чудовим ударом ще у першому таймі рахунок зрівняв капітан команди Цимбалюк Сергій, якого без сумніву можна вважати кращим гравцем команди господарів у цьому матчі. 
 
У другому таймі Демидівчани вирівняли гру. Проте активізувались господарі поля трошки запізно але, не зважаючи на небезпечні моменти біля воріт гостей, у яких Вербень рятувала стійка і помилки господарів поля, було пізно. Суддя дав фінальний свисток. 1-2. Вербень з деякими труднощами перемагає Демидівку на її ж полі.
 
ФК "Демидівка" 1-2 ФК "Вербень"
Категорія: Спорт | Переглядів: 658 | Додав: resetidos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar