Головна » 2013 » Квітень » 22 » Вибори до Рівненської облради: попередні результати
12:25
Вибори до Рівненської облради: попередні результати

Cтали відомі попередні результати підрахунку голосів на проміжних виборах у Рівненську облраду.

На Демидівщині, несподівано, з відривом у близько двох сотень голосів від опозиційного висуванця Анатолія Сидорука перемагає голова райдержадміністрації Володимир Вінічук. За інформацією порталу ВСЕ, Сидорук лідирував з невеликим відривом за результатами підрахунку голосів на більшості дільниць. Перемогу Вінічуку забезпечили голоси останнього з порахованих ділянок в селі Вовковиї.

У місті Рівному, за попередніми результатами, перемагає кандидат від «Свободи» Олексій Бучинський з 56% голосів. Кандидат від влади Петро Коржевський набирає близько 13% голосів.

У Костополі, за попередніми даними, перемагає провладний кандидат Василь Осадчук, який на 200-300 голосів обганяє опозиційного висуванця Андрія Лендєла.

У Кузнецовську прогнозовано перемагає регіонал Павло Павлишин. Попередній підрахунок голосів свідчить, що він набрав 1353 голоси. Його опозиційний опонент Микола Захарчук отримав 777 голосів.

У Гощі з відривом у близько 700 голосів від опозиційного кандидата Романа Денисюка перемагає висуванець від влади Іван Ткачук.

На цих виборах Партія регіонів вирішила просувати частину своїх кандидатів не під своїм брендом, а під прикриттям «Народної партії» Володимира Литвина.

Окрім того, довибори на Рівненщині та, зокрема, на Демидівщині, 21 квітня супроводжувалися масовими фальсифікаціями: підкупом виборців та використанням адмінресурсу.

Джерело rivnenews.com.ua

Категорія: Влада | Переглядів: 604 | Додав: resetidos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar