Головна » 2014 » Березень » 2 » Відсьогодні заблоковані кредитки всіх банків
00:40
Відсьогодні заблоковані кредитки всіх банків

Сьогодні стикнувся із неприємністю - не вдалося розрахуватися за покупку он-лайн кредиткою одного з банків. Повторна операція - теж  fail. Дзвінок у техпідтримку все прояснив - сьогодні з'явилося розпорядження про призупинення операцій із кредитними коштами. На який термін - таємниця, "до стабілізації ситуації в країні". 

Додано:

Найбільший український банк тимчасово обмежив зняття особистих коштів фізичними та юридичними особами в банкоматах до 1000 грн в день, в той же час безготівкові перекази і розрахунки картками у торговельній мережі проводяться без обмежень.

Як говориться в повідомленні банку у неділю, кредитні кошти за картками тимчасово не доступні як готівкові, так і безготівкові.

Картки інших банків у банкоматній мережі Приватбанку, є найбільшою в Україні, обслуговуються у всіх регіонах країни, крім Криму.

"В умовах геополітичної нестабільності й численних провокацій у ряді регіонів України з боку зовнішніх сил, обмеження отримання готівки дозволить отримати вільний доступ до готівкових всім клієнтам, незалежно від розміру доходів і заощаджень. Також тимчасове обмеження готівкового обороту необхідно для припинення отримання коштів в Україні силами, що працюють на дестабілізацію ситуації", - наводиться в повідомленні коментар першого заступника голови правління Приватбанку Олега Горохівського.

Банк зазначає, що всі його банкомати регулярно інкасуються за звичайним графіком. У банку створено достатній запас готівкових коштів для забезпечення роботи в режимі пікових навантажень.

За матеріалами: Интерфакс-Украина

Переглядів: 732 | Додав: Редактор | Теги: кредити, Банк, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar