Головна » 2016 » Березень » 18 » Зробимо Україну чистою разом! в Демидівському районі
12:44
Зробимо Україну чистою разом! в Демидівському районі

 

З метою поліпшення екологічної ситуації Демидівського району, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації молоді, розвитку волонтерського руху, спільного прагнення до кращого майбутнього в розбудові екологічного сектору, громадська організація «Сприяння розвитку села» закликає до участі у всеукраїнській акції «Зробимо Україну чистою разом!». Громадська організація «Let’s do it, Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It! World» за підтримки ряду громадських організацій проводить щорічну всеукраїнську соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій «Зробимо Україну чистою разом!», яка запланована на 23 квітня 2016 року, в рамках акції буде проведено: всеукраїнський екологічний фестиваль «ЧистоFest», наймасштабніше прибирання країни, форуми, круглі столи та інші заходи.

В акції беруть участь комерційні та некомерційні громадські організації, компанії та державні установи, співробітники яких приєднуються до акції на рівні корпоративної соціальної відповідальності та пересічні громадяни. У 2015 р. до акції долучилось понад 500 000 учасників в 24 областях на 2832 локаціях. У 2016 році ГО “Let’s do it, Ukraine” запланували понад 700 000 учасників та 5 тисяч локацій по всій території країни.

Закликаємо підтримати проведення акції на теренах Демидівщини і прийти в призначений день в своєму селі, селищі, на вулиці на прибирання. В кожному селі нашого району знайдеться якась місцина, де постійно скупчується сміття, пакети, пляшки. Одним помахом руки все це сміття не зникне, але навіть невелика по масштабах акція змусить частково змінити громадську думку щодо належної чистоти вулиць і благоустрою села. Адже сподіватись на когось зі сторони нам не варто, потрібно самим гуртуватись і наводити лад в громадських місцях.

Якщо бажаєте долучитись до акції з прибирання свого населеного пункту в якості волонтера - зв'яжіться зі своїм районним координатором і поцікавтесь, хто організовує прибирання саме у вашому селі. Якщо координатора досі немає - можете самі очолити прибирання, організувавши жителів села.

Координатор акції «Зробимо Україну чистою разом!» в Демидівському районі – Сергій Щербатюк, +38(096) 9502788

 

Категорія: Події | Переглядів: 837 | Додав: Редактор | Теги: чистофест, 2016, громадськість, Екологія, прибирання, самоорганізація, толока, Зробимо Україну чистою разом | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar