Головна » 2015 » Лютий » 28 » На Млинівщині за крадіжки з магазинів чоловік проведе за гратами три з половиною роки
21:14
На Млинівщині за крадіжки з магазинів чоловік проведе за гратами три з половиною роки

Набрав законної сили вирок Млинівського райсуду у справі 44-річного мешканця Житомирщини Юрія, котрий у вересні минулого року обікрав магазин у Новоселівці. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС України у Рівненській області.

Слідство також довело причетність гастролера до крадіжки із новоукраїнського сільмагу. Суд призначив покарання у вигляді трьох з половиною років позбавлення волі. До торгових об’єктів Юрій проникав через вікна, зриваючи попередньо решітки та виймаючи скло. Загалом злочинами завдано збитків на суму понад вісім тисяч гривень.

 

Крім спиртного, цигарок та виручки Юрій також викрав кілька пар шкарпеток у Новоукраїнці та мобільний телефон у Новоселівці. Правоохоронцям вдалось знайти зачіпку та вийти на слід зловмисника. Неодноразово раніше судимий Юрій повністю визнав свою вину та наступні три з половиною рокуи проведе у колонії.
Категорія: Кримінал | Переглядів: 665 | Додав: Редактор | Теги: крадіжка, вирок, район, кримінал, млинівський, Новоселівка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar