Головна » 2013 » Вересень » 3 » 1 вересня
18:45
1 вересня

На урочистих лінійках, які відбулись у загальноосвітніх закладах з нагоди Дня знань школярів щиро вітали перші керівники району та сільських громад, відділу освіти райдержадміністрації, окремих сільськогосподарських формувань. На першовересневих урочистостях у Берестецькій, Рогізненській ЗОШ І ступеня, Глибокодолинській ЗОШ І-ІІ ступенів, Вовковиївській та Вербенській ЗОШ І-ІІІ ступенів побував голова Демидівської райдержадміністрації Володимир Вінічук.

Традиційно, візит голови райдержадміністрації ознаменувався щирими привітаннями, найкращими побажаннями та щедрими подарунками, серед яких автобус, придбаний в рамках реалізації Державної цільової соціальної програми «Шкільний автобус» та на виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича «Діти – майбутнє України» для Вовковиївського освітнього округу. Також матеріальні бази шкіл цього ж дня поповнилися холодильним обладнанням (Берестецька ЗОШ І ст.), мультимедійною дошкою із діапроектором, двома класними дошками, біотуалетом (Глибокодолинська ЗОШ І-ІІ ступенів), водонагрівачем, навчально-комп’ютерним комплексом (Вербенська ЗОШ І-ІІІ ст.), комп’ютером, набором посуду (Рогізненська ЗОШ І ст.). До того ж, наймолодші учні отримали канцелярське приладдя та солодощі.

Члени учнівського лісництва «Діброва» Вовковиївській ЗОШ отримали від директора ДП «Млинівський лісгосп» О.Мелещука багатофункціональний принтер та тематичні енциклопедії.

В Рудківську ЗОШ І-ІІІ ст. на свято 1 вересня прибув перший заступник голови Демидівської РДА Микола Гусаревич, яку подарував для школи м"ячі та для першокласників приємні подарунки.

Переглядів: 939 | Додав: resetidos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar