[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » РОЗВАГИ » Про розваги і приколи » Готуємось до Нового 2013 року!
Готуємось до Нового 2013 року!
РедакторДата: Вівторок, 18.12.2012, 18:04 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 52
Репутація: 11
Статус: Offline
Як відсвяткувати? Де? Що подарувати? Пишемо і шукаємо відповіді тут!
 
РедакторДата: Вівторок, 18.12.2012, 18:04 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 52
Репутація: 11
Статус: Offline
Враховуючи кількість днів, що залишилися до Нового Року, актуальність питання «Що подарувати на Новий Рік 2013?» зростає в геометричній прогресії! Тож адміністрація сайту не змогла не торкнутися цієї теми.

Як відомо, 2013 рік буде проходити під знаком Чорної Водяної Змії. З давніх-давен змія вважається символом мудрості, саме тому подарунки треба вибирати корисні та практичні!

Також треба не забувати, що «змії» подобаються подарунки зі зміїною тематикою( імітація зміїної шкіри ), або речі, що пов’язані з стихією води!

Враховуючи ці фактори, актуальними подарунками в цьому році будуть ремені, візитниці, гаманці, сувеніри в яких помітна зміїна тематика. Замислившись, що подарувати на Новий Рік 2013, не забувайте про книжки! «Мудра Змія» буде у захваті, що ВИ враховуєте її смаки!+=)

Не погано, якщо в подарунок буде чорного або коричневого кольору.Якщо ви прислуховуєтесь до порад астрологів, то вони радять дарувати на Новий Рік 2013 такі подарунки: щоденники, органайзери, ноутбуки, ювелірні прикраси або парфуми…

Якщо ви не знаєте, що подарувати на Новий Рік 2013 своїй дівчині чи дружині, то довіртеся експертам, а в цьому році вони радять дарувати подарунки які пов’язані з хобі та предметами інтер’єру. Якщо вам не вдається підібрати подарунок такої тематики, то не варто забувати про класичні подарунки – парфуми або прикраси!

Хлопцям та чоловікам радять дарувати на Новий Рік 2013 книги, ремені, візитниці, збірники улюблених фільмів.

Дітям можна подарувати щось розвиваюче: конструктор, книгу, розвиваючу гру.

Для колеги, гарним подарунком стане смішна чашка або килимок для мишки. Також можна подарувати рамку для фотографій, щоденник або хорошу каву.

Гарним подарунком для друга або подруги на Новий Рік стане косметика або парфуми, шарф або краватка, спортивний сертифікат або візитниця.

Але саме головне – не забувати, що Новий Рік – це дивовижне свято! Не тільки для дітей, а й для дорослих! Мабуть, кожен погодиться зі мною, що не важливо який подарунок ви отримали і скільки він коштує! Найкращий подарунок, що можна подарувати чи отримати – це тепло, ласка та увага! Ніякі прикраси, парфуми чи книжки не зможуть їх замінити! Не забувайте про це! А для подарунків, є ще 364 дні!+=)

Успіхів ВАМ у Новому 2013 році!
 
РедакторДата: Вівторок, 18.12.2012, 18:11 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 52
Репутація: 11
Статус: Offline
У чому зустрічати новий рік змії 2013? Якщо чесно, спочатку я здивувався новому запиту для статті! «У чому зустрічати новий рік змії 2013?» Спочатку навіть вирішив, що тут якась помилка, але головний редактор сказав, що ніякої помилки не має! Запит такий! Ну, якщо «запит», подивімося, що вийде. Я навіть і не здогадувався, що хтось звертає увагу на такі деталі, адже мається на увазі те, яких правил треба дотримуватися щоб не розізлити символ Нового Року 2013 – Чорну Водяну Змію!

Тож почнемо! Зустрічати Новий Рік Змії 2013 треба в одязі чорного, темно зеленого або темно синього кольору. І треба не забути, що Змія має свій характер! Важливо дотримуватися не лише «зміїного кольору», треба ще й дотримуватися «зміїного стилю»! Ахахаха! Мені цікаво: хто вірить у ці нісенітниці! Вибачте, продовжуємо! Сукні і спідниці повинні бути класичні, максимально довгі! Так сказала «Змія»!+=) Не бажано одягати речі виготовлені із зміїної шкіри! Ну, я думаю ви розумієте чому!

Змія полюбляє прикраси! Тож, коли будете вирішувати «У чому зустрічати новий рік змії 2013?», не забудьте одягнути прикраси виготовлені зі срібла, білого золота або платини. Слід пам’ятати, що каміння в прикрасах повинно гармонувати з водною стихією!Чоловіки можуть одягнути краватки зі зміїною фактурою. Костюми повинні бути темного кольору! Чоловікам теж краще дотримуватися класичного стилю.

Слід пам’ятати, що зустрічати новий рік змії 2013 треба в невеликому сімейному колі. Не забувайте, що «Змія» не полюбляє різких рухів і галасу!Як відомо, змія – це символ мудрості. Тож треба не забути про декілька інтелектуальних конкурсів. Наприклад можна вибрати того, хто буде казати перший тост и дати йому завдання казати тост на букву «А», наступний учасник каже тост на букву «Б» и так далі по алфавіту!+=)

Ледь не забув! Оселя також повинна бути прикрашена у «зміїному стилі»! В елементах декору також треба дотримуватися кольорів, що відповідають водній стихії! З приходом нового року, «Змія» повинна відчути, що її чекали, що до її приходу готувалися! Адже ви не хочете щоб символ нового року розгнівався?Сподіваюсь, ця стаття хоч в якійсь мірі допомогла ВАМ вирішити питання «У чому зустрічати новий рік змії 2013?» и «Як зустріти новий рік змії 2013?»

Веселих свят! Успіхів у новому «зміїному» році!+=)
 
Форум » РОЗВАГИ » Про розваги і приколи » Готуємось до Нового 2013 року!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: