[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » ЗАГАЛЬНИЙ ФОРУМ » Новини та життя району » Новини Демидівського району. Обговорення
Новини Демидівського району. Обговорення
РедакторДата: Неділя, 09.03.2014, 19:20 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 52
Репутація: 11
Статус: Offline
Відбулася позачегова ХХХV сесія районної ради

Вівторок, 04 березня 2014, 20:22

27 лютого поточного року відбулось  пленарне засідання позачергової 35 сесії Демидівської районної ради.Скликання сесії викликано складною суспільно-політичною ситуацією в районі та координуванням стабільної роботи усіх установ та організацій Демидівського району. Пленарне засідання провів новообраний голова районної ради Грач Станіслав Миколайович. На порядок денний засідання було винесено наступні питання: 
  • Про координацію роботи Демидівської районної ради Рівненської області.
  • Про розширення повноважень президії районної ради.
  • Про погодження кандидатури на посаду заступника начальника                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       в ідділу освіти районної державної адміністрації.
  • Про порядок фінансування видатків з районного бюджету у 2014 році
  • Про внесення змін в склад президії районної ради.
  • Про внесення змін в склад постійних комісій районної ради.
  • РІЗНЕ.
    Відповідно до прийнятих рішень по перших двох питаннях порядку денного, на період стабілізації функціонування органів виконавчої влади доручено президії районної ради приймати рішення сесії районної ради та здійснювати координацію діяльності роботи установ, організацій, відділів райдержадміністрації, підприємств, установ всіх форм власності та правоохоронних органів. Поряд з тим, прийнято рішення призупинення рішення районної ради від 03 лютого 2014 року № 314 «Про внесення змін до районного бюджету на 2014 рік» та тимчасово здійснювати витрати з районного бюджету на захищені статті видатків загального та спеціального фондів. А також, радою прийнято кілька технічних рішень щодо складу президії та постійних комісій районної ради.
  •  
    РедакторДата: Неділя, 09.03.2014, 19:20 | Повідомлення # 2
    Лейтенант
    Група: Администраторы
    Повідомлень: 52
    Репутація: 11
    Статус: Offline
    До відома депутатів районної ради
    Позачергова тридцять шоста сесія п’ятого скликання Демидівської районної ради відбудеться
    12 березня 2014 року об 11.00 год в приміщенні залу засідань Демидівської районної ради.
     
    РедакторДата: Неділя, 09.03.2014, 19:23 | Повідомлення # 3
    Лейтенант
    Група: Администраторы
    Повідомлень: 52
    Репутація: 11
    Статус: Offline
    смт.Демидівка                                                                      12.03.2014 року

    ПОРЯДОК  ДЕННИЙ
    позачергової тридцять шостої сесії
    Демидівської районної ради
    п’ятого скликання

  • Про  рішення сесії районної ради від  27 лютого 2014 року  №327 «Про порядок фінансування видатків з районного бюджету у 2014 році».
    Інформує: Тарасюк Неоніла Іванівна – начальник районного фінансового управління райдержадмінстрації
    2. Про прийняття у спільну комунальну  власність територіальної громади району виконані роботи по об’єкту: «Виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію споруди гідровузла та шлюзів греблі Хрінницького водосховища.
    Інформує: Багній Євгеній Миколайович – заступник голови районної державної адміністрації
    3. Про прийняття  у спільну комунальну власність територіальної громади району виконані роботи по об’єкту: «Реконструкція Будинку культури (фасад, покрівля, заміна вікон та дверей).
    Інформує: Багній Євгеній Миколайович – заступник голови районної державної адміністрації
    4. Про затвердження рішень президії районної ради від 2 та 3 березня  2014 року.
    Інформує:Бондар Анатолій Андрійович – керуючий справами виконавчого апаратиу районної ради
    5. РІЗНЕ.
  •  
    FuryДата: П`ятниця, 20.04.2018, 18:21 | Повідомлення # 4
    Рядовий
    Група: Пользователи
    Повідомлень: 6
    Репутація: 0
    Статус: Offline
    что это?
     
    Форум » ЗАГАЛЬНИЙ ФОРУМ » Новини та життя району » Новини Демидівського району. Обговорення
    • Сторінка 1 з 1
    • 1
    Пошук: