[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » ЗАГАЛЬНИЙ ФОРУМ » Про освіту » Ремонт у Вовковиївській школі (Про школу)
Ремонт у Вовковиївській школі
РедакторДата: П`ятниця, 27.01.2012, 23:03 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 52
Репутація: 11
Статус: Offline
16 січня 2011 року у Вовковиївській ЗОШ І-ІІІ ст. Вовковиївської сільської ради Демидівськогорайону відбулося відкриття кабінету інформатики (встановлено навчально-комп’ютерний комплекс вартістю 74999 гривень) та відремонтованого спортивного залу. У заході взяли участь депутат обласної ради, голова Дубенської райдержадміністрації Данило Корилкевич, голова Демидівської райдержадміністрації Володимир Вінічук, заступник голови районної ради Віктор Фещук, начальник відділу освіти райдержадміністрації Валентина Романовська, Вовковиївський сільський голова Вячеслав Бондарчук , директор Вовковиївської ЗОШ І-ІІІ ст. Людмила Чандик, лісничі лісництв Демидівського району, директор Млинівського держлісгоспу Володимир Кислюк, заступник директора підприємства РАЙЗ-ЗАХІД Дубенського району Анатолій Масіч, педагогічний, учнівський колективи, громада села, ЗМІ. Свято розпочалося екскурсією до музею школи, яку провів колишній директор школи, учитель історії Володимир Заклинський. Після цього було перерізано символічну стрічку до класу інформатики, де гості оглянули встановлене комп’ютерне обладнання та поспілкувалися з учнями. Далі було відкрито спортивний зал закладу. Відкриті приміщення освятив настоятель місцевої Свято- Воздвиженської церкви УПЦ КП Микола Іваник.З вітальним словом виступив голова райдержадміністрації Володимир Вінічук, який вручив Подяку райдержадміністрації всім хто сприяв ремонту спортивного залу та надавав спонсорську допомогу Вовковиївській ЗОШ І-ІІІ ст. Привітав присутній депутат обласної ради Данило Корилкевич, який подарував для учнів школи спортивний інвентар, пообіцяв закупити для закладу стільці та придбати бойлер для забезпечення закладу гарячою водою. З вітальним словом виступили присутні на заході гості, подарували спортивний інвентар.

( Довідка :спортивний зал, площею 120 квадратних метрів. У зв’язку з довготривалою експлуатацією (з 1965 року) покрівля та стеля над спортивним залом фізично та морально застаріла. З 1 січня 2010 року учні закладу не мали змоги займатися у спортивному залі.

У серпні 2011 року розпочалися ремонтні роботи у спортивному залі: було перекрито дах над спортзалом, підбито металопрофілем стелю, яку утеплено екоплівкою та скловатою. Всього затрачено коштів у сумі 140 тисяч гривень (спонсорські, батьківські кошти, кошти з місцевого бюджету). Також протягом грудня було замінено 28 вікон у школі наенергозберігаючі пластикові за рахунок коштів обласного бюджету в сумі 127 тисяч гривень, які виділено для району за сприяння голови облдержадміністрації Василя Михайловича Берташа). перекрито дах над спортзалом, підбито металопрофілем стелю, яку утеплено екоплівкою та скловатою.
Джерело: http://demidvo.at.ua/index/svjato_u_vovkovijivskij_shkoli/0-58


 
KingvolumДата: Четвер, 15.01.2015, 16:27 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Непогано
 
Форум » ЗАГАЛЬНИЙ ФОРУМ » Про освіту » Ремонт у Вовковиївській школі (Про школу)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: