Головна » 2013 » Листопад » 14 » Cайт Гощанської райради атакували албанські хакери-терористи
22:25
Cайт Гощанської райради атакували албанські хакери-терористи

«Албанські хакери-терористи» — так називають себе ті, хто розмістив на сайті Гощанської районної ради заклик до боротьби за Косово. Під відео, на якому — солдати, короткий текст. У ньому йдеться про те, що «Косово було, є і буде частиною Албанії, а не Сербії. Серби — слов’яни і не мають нічого спільного з албанцями». Далі у тексті — різниці між народами, про те, що албанці не забудуть ні подій у Косово, ні в Іллірії, і навіть погроза європейській спільноті. «Ми не забудемо, що Європа для нас зробила, ми не забудемо її ігнорування. Нехай живе Албанія! Довгого життя етнічній Албанії! Іллірія! Аллах — один, і з його допомогою Сербія й інші ненависники заплатять за все».

 

 

 

У Гощанській районній раді про хакерську атаку на сайт знають. Як повідомив «РВ» голова ради Степан Гречич, їхні фахівці намагаються налагодити роботу сайту. «Ми не можемо матеріали наші поставити. Нащо нам те Косово? Нам своїх проблем вистачає, » — засміявся пан Гречич.

До слова, Косово проголосило свою незалежність ще у 2008 році, проте через те, що Сербія її досі не погодила, офіційно країну у світі не визнають.

Категорія: Технології | Переглядів: 966 | Додав: Редактор | Теги: сайт, Гоща, хакери | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar