Головна » 2015 » Січень » 26 » Демидівка: перша втрата
15:11
Демидівка: перша втрата



Напередодні свята Різдва Христового великий смуток огорнув жителів Демидівщини, адже ще один воїн цього краю Роман Зубчук загинув заради спокою і миру на рідній Ненці – Україні. Цвіт Нації кладе свої голови, щоб ми жили вільно. Важко на серці, коли розумієш, що не всі усвідомлюють заради чого такі втрати. Але воїни гинуть, проливають свою кров, щоб ворог не топтав нашу землю. Саме до селища Демидівка 8 січня привезли воїна АТО Романа Зубчука , який їдучи на ротацію трагічно загинув в автокатастрофі.

Він помер як герой, бо з перших днів брав участь у самообороні Майдану і зразу після майдану пішов добровольцем у батальйон імені Кульчицького 3066 НГУ. «Слава Героям, Герої не вмирають» так вигукували люди, що прийшли відати шану воїну за його жертву і подвиг, за захист свого українського народу.


[c]



Благочинний Демидівського благочиння протоієрей Василь Іваник, разом із священиками Демидівського благочиння Української Православної Церкви Київського патріархату помолилися за спокій душі трагічно загинувшого воїна Романа. На поховання Романа прийшло більше тисячі людей з Демидівки та Демидівського району. Дорогою труну із тілом несли воїни які разом воювали із своїм побратимом Романом, молодь,військовослужбовці, воєний оркестр та всі хто знав хлопця, ті хто оцінив цей подвиг і вирішив віддати останню шану молодому бійцю якому виповнилося лише 21 рік.

 

 



Ніхто крім нас – саме такі слова є гаслом всіх воїнів які стоять на сторожі України. І ці слова повинні бути актуальними для кожного. Бо ніхто крім нас, не захистить свою землю і свій народ, свою рідну Україну. І тепер коли проводжаємо загиблого героя, ніхто крім нас, не помолиться за його душу і не оспіває його подвиг.

Категорія: Війна на Сході України | Переглядів: 1040 | Додав: Kingvolum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar