Головна » 2014 » Квітень » 24 » Природній газ подорожчає з 1 травня
22:25
Природній газ подорожчає з 1 травня

Як і варто було очікувати, ПАТ "Рівнегаз" підняв ціни на природній газ. 

 

 

 

Кабінет міністрів України ухвалив постанову про поетапне підвищення тарифів до 2018 року, відповідно до якої вже з 1 травня передбачається збільшення цін на газ для населення. Про це сьогодні на прес-конференції сказав директор Департаменту економічного планування та бюджетних розрахунків НАК “Нафтогаз України” Юрій Колбушкін, передає УНН.

Він зазначив, що постанова Кабміну про поетапне підвищення тарифів найближчим часом буде оприлюднена. Зокрема, підкреслив, Ю.Колбушкін, перше підвищення тарифів буде за газ з 1 травня, а по теплокомуненерго – з 1 липня.

“Поки що тариф по НКРЄ підвищується на 40%, а для населення – більше 50%”, - додав посадовець і уточнив, що розрахунки можуть мінятися.

Раніше повідомлялося, що міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Продан виключає підвищення ціна на газ для населення до 1 травня.

Міністр також зазначив, що Міжнародний валютний фонд наполягає на посилення субсидій для малозабезпечених одночасно з підвищенням цін на газ, пише Українська правда.

Також Продан повідомив, що розраховує на ціну імпортованого російського газу 386-387 доларів за тис. куб. м на 2 квартал. Кінцева ціна буде відома лише після переговорів з російским «Газпромом».

Категорія: Резонанс | Переглядів: 1248 | Додав: Редактор | Теги: Рівнегаз, подорожчання, газ, ціни, природній | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
1
1 Олег • 23:12, 24.04.2014
Ось вам і покращення від такої гарної влади. чим далі тим краще!! ще б сказали чим платити за той газ.
avatar