Головна » 2012 » Грудень » 2 » Відтепер українці можуть редагувати Google Maps
21:15
Відтепер українці можуть редагувати Google Maps

Протягом останнього часу карти Google, на яких розташована і Демидівка, було значно доповнено. Крім фотознімків поверхні з’явилися і схематичні зображення вулиць, їх назви.

А відтепер, долучитися до створення та доповнення карт можуть усі охочі — Україна, та Демидівщина зокрема, стали доступними для послуги Google Картограф. Ви маєте можливість нанести на карти Google свою вулицю, будинок чи заклад. Можна додати чи виправити дороги, парки, озера, спортивні майданчики та зони відпочинку, важливі об’єкти: лікарні, аптеки, урядові установи тощо. Вказавши параметри будівлі навіть можна зображати їх у вигляді 3D. В даний час супутникові знімки району не мають високої роздільної здатності, тому можуть виникнути труднощі з об'єктами малого розміру, але це все тимчасово. В Google серйозно взялись за поліпшення картографічного покриття території України. Наприклад, нещодавно були оновлені ділянки м. Дубно, Кременець та їх околиць.

Добре наповнена карта краю буде дуже корисною як самим демидівчанам, так і гостям нашого району.

Редагувати карту дуже просто, безпосередньо у веб-оглядачеві. Можна просто обводити об’єкти на космічних фотознімках міста. Ваші зміни та доповнення будуть відображені на картах після перегляду модераторами Google (1-2 дні, як правило).

Приєднуйтесь! http://www.google.com/mapmaker?hl=uk

 

Категорія: Технології | Переглядів: 1194 | Додав: Редактор | Теги: google, Картограф, Карти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar