Головна » 2015 » Лютий » 5 » Хто будує телевежу на Демидівщині?
09:18
Хто будує телевежу на Демидівщині?

Концерн радіомовлення, радіозв’язку та телебачення 27 грудня уклав угоди на будівництво двох телевізійно-передавальних станцій на суму 9,31 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Підряд на будівництво телевізійно-передавальної станції у селі Копань вартістю 4,21 млн грн. отримало ПП «Бенефіт». Відповідно до умов, роботи треба провести протягом 14 місяців після погоджених термінів початку робіт. Передбачено будівництво фундаментів під антенну опору, монтаж металоконструкції башти висотою 110 м, придбання устаткування, монтаж пожежної сигналізації, системи оповіщення та передачі тривожних сповіщень, системи спостереження, монтаж телекомунікаційного обладнання, благоустрій території, влаштування під’їзних шляхів та ін.

Власниками ПП «Бенефіт» є Олександр Чумаков, Ірина Удовенко і Олександр Чалий.

Ірина Удовенко до кінця 2012 року була зареєстрована за однією адресою з Олегом Шевчуком, заступником Голови Ради Федерації роботодавців України. Також Ірина Удовенко має спільного бізнес-партнера з матір’ю Шевчука. Зокрема, Ірина Удовенко та Ігор Карпов є співвласниками ТОВ «Конзьюмер Експрес». Цей же Ігор Карпов разом з Галиною Шевчук володіє ТОВ «Експрес Пекаджинг Солюшнз».

Олег Шевчук був народним депутатом парламенту 6-го скликання від «Блоку Юлії Тимошенко». Раніше Шевчук очолював Державний комітет зв’язку та інформатизації України, був керівником Всеукраїнського об’єднання обласних організацій роботодавців у сфері телекомунікацій та інформаційних технологій.

Допущеними до торгів конкурентами були ТОВ «Конструкторське бюро Укрпромреконструкція» полтавчанина Івана Нориці, ТОВ «Альпініст» Максима і Павла Богославців з Обухова, Київської області, ТОВ «Альптехнологія» вінничан Олександра Венславовського і Олександра Білика.

Пропозиція ТОВ «КБ «Укрпромреконструкція» відрізнялася від прийнятої замовником тільки на 0,4%. Його власник Іван Нориця працює директором «Науково-виробничої компанії «Укрпромреконструкція», що належить Марії Вельдяскіній. Ця фірма зареєстрована в одному будинку з ПП «Бенефіт» – Київ, вул. Мельникова, 12.

Будівництво телевізійно-передавальної станції у смт. Драбів Черкаської області за 5,10 млн грн. виконає ТОВ «Конструкторське бюро Укрпромреконструкція». Роботи треба провести протягом 24 місяців після здійснення попередньої оплати.

Висота вежі має становити 110 м. Планується будівництво фундаментів під антенну опору та фідерний місток, монтаж металоконструкцій вежі, монтаж пожежної сигналізації, пожежегасіння, охоронної сигналізації, системи оповіщення та передачі, монтаж зовнішнього енергопостачання і освітлення, облаштування під’їзних доріг, місця для паркування автомобілів, огорожа і благоустрій території та ін. Також у договір включено придбання радіотехнічного обладнання і меблів.

Єдиним конкурентом, допущеним до торгів, було ТОВ «Альпініст» з пропозицією на 1,20 млн грн. дорожчою.

http://nashigroshi.org/2014/01/15/do-budivnytstva-televezh-zaluchyly-lyudej-firtasha/

ПП "Бенефіт" встигло "засвітитися" нещасним випадком, який стався на Черкащині. Будемо сподіватись, на нашому будівництві все обійдеться і ніхто не постраждає.

http://dnop.gov.ua/index.php/uk/pres-sluzhba/vsi-novini/10824-zaversheno-rozsliduvannya-neshchasnogo-vipadku-z-pratsivnikami-pp-benefit

Також з цією фірмою судилось ТОВ "ОТ Технології", з яким виник спір щодо оплати за обладнання. Напевно, ПП "Бенефіт" не завжди притримується чесної гри.

При підготовці статті використано матеріали сйтів nashigroshi.org dnop.gov.ua pravoscope.com

Категорія: Резонанс | Переглядів: 936 | Додав: resetidos | Теги: Копань, телевежа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar