Головна » 2015 » Лютий » 10 » Проект ЄС та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-3» - Демидівка
21:47
Проект ЄС та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-3» - Демидівка

Проект Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-3» продовжує свою діяльність на територіїДемидівського району. Він надає підтримку обраним сільським радам у вирішенні найважливіших потреб їхнього розвитку, допомагає самоорганізації зусиль громад, розбудові потенціалу та впровадженні невеликих за обсягом мікро-проектів.

10 лютого в Демидівському НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ліцей»  відбулася зустріч громади Демидівської селищної ради з представником проекту Ольгою Кашевською.

Першим кроком реалізації проекту стало підписання Угоди про Партнерство між Програмою розвитку ООН та Демидівською селищною радою . Селищна   рада вже приступає до організації роботи, а саме створення громадської організації та налагодження механізму взаємодії зі всіма ланками управління.

Цього дня така ж зустріч відбулася і в Малівській сільській раді. Як повідомив сільський  голова Віктор Корінь, малівська громада підтримала пропозицію про співпрацю з Проектом Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-3», протягом місяця в громаді буде обговорюватися питання визначення пріоритетних потреб громади та створення громадської організації, яка працюватиме над обраним проектом.

Категорія: Влада | Переглядів: 792 | Додав: Редактор | Теги: проект, Демидівка, кошти, ООН | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar